fredag 23 juli 2010

Stickning på kolonin

En inbjudan till stickning på koloni tackar man inte nej till, och idag har jag därför tillbringat dagen på garndrömmar-Annas härliga koloni. Uppvisning av de senaste stickprojekten förstås, vilket för min del innebar min färdigstickade sjal som jag blockade i natt. Så perfekt att ha två proffsiga garnfotografer/stylister som kunde hjälpa mig att fotografera:

DSCN3584
DSCN3585

Mönstret är Maia (ravelry-länk), och garnet är Nyansera Sundari 4ply "Spice market". Jag fick också ta emot min fina vinst från Nyanseras jubileumstävling, två valfria härvor från butiken. Inte helt lätt att välja, men det ljusa Halo blev jag helt förälskad i. Slutligen valde jag också ett sockgarn i eldiga färger, Hazumi "Mexican flame". Tack så mycket för vinsten, Jenny, jag är superglad för mina garner! Glad är jag också för denna fina kopp med stickningstema, en fin finsk present, tack Anna!

DSCN3589

4 kommentarer:

 1. Sjalen är verkligen underbar, och ÄNNU vackrare i verkligheten! Och du är välkommen till kolonin igen :)

  SvaraRadera
 2. Jättefin sjal! Men muggen den är jag bara avundsjuk på så den är nog inte så snygg egentligen ;-)

  SvaraRadera
 3. Var god Camilla :-) Jag tror det blir fina strumpor och sjalar av dina nya garner. Tack för igår, det var trevligt! :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig sjal du stickat, jättefin!
  Garnvalet du gjorde tycker jag var jättebra, en "snäll" färg och en lite mera "tuff". Det blir säkert något spännande när det är uppstickat.
  (Jag är också mycket avvundsjuk på din fina mugg!) :-)
  //Annika

  SvaraRadera