måndag 14 november 2011

Komma vidare

Vad ska man göra när alla nya spännande stickprojekt man påbörjar bara blir fel? Fel storlek, fel garn, mönster som inte är så fint som man ville - när man bara vill ha en stickning som flyter på och uppfyller alla förväntningar.

1. Virka och brodera istället?
2. Återgå till gamla klassiker som man vet blir snygga, t.ex. sticka ännu en Rose Red?
3. Bara sticka småsaker som man inte hinner bli besviken på utan lätt kan börja om när det behövs? Kanske en stjärna till?

DSC_0522

4. Köpa nya stickmönster som inspirerar?
5. Köpa nytt garn som inspirerar?
6. Något annat?

Helgens stickstiltje valde jag att använda till att sy ihop fickorna på min färdigstickade kofta, en Melia stickad i Drops Nepal.

DSC_0532

Lite ångestskapande eftersom jag inte är van vid eller bra på att sy, men andra fickan gick snabbt, smärtfritt och blev riktigt snygg. Första kan komma att behöva vissa justeringar...

4 kommentarer:

 1. Usch, jag vet precis den där känslan... är där själv också nämligen. Det är aldrig fel med en klassiker som man vet funkar, är rolig och blir fin, tycker jag. Och bra jobbat med koftan! Vill se den snart!

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis vad du menar! Senast idag försökte jag med ett par benvärmare, men de blev snart skrotade. :P Jag skulle nog satsat på lite småprojekt, samt surfat efter lite nytt och roligt!

  SvaraRadera
 3. Stjärnan är bra snygg alltså!

  SvaraRadera
 4. Känner igen den där känslan du har just nu.
  Jag tycker vår rex är lite hundlik, han följer gärna med en vart man än går och har lätt för att lära. Men det är kanske för att jag jämnför med vår förra ras Brittisktkorthår som gärna gick sin egen väg och var lite av en soffpotatis:-)

  SvaraRadera