onsdag 2 mars 2011

Jag har inget garn

DSCN5641

Denna garnmissbrukarens motsvarighet till "jag har inga kläder" försöker jag motarbeta genom att dokumentera lite av lagret under en sortering. Kanske funkar bättre med fotografier uppsatta på lådorna så att man hela tiden ser vad man har? Ett trick från skofantasterna tror jag.

För övrigt är ljuset fortfarande vinterdunkelt och mina färdiga projekt låter sig inte fotograferas på något vettigt sätt. Bildbevis på att jag lyckats börja på mitt broderi kan jag dock visa, en liten rund början på mittblomman blev det:

DSCN5650

6 kommentarer:

 1. Visst har man mycket garn hemma, men oftast inte det "rätta" när det är dags att börja på ett nytt projekt...men som sagt: Kan man få för mycket garn!?
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 2. Hahaha, nä precis, "jag har inget garn". Det har nog även jag uttryckt nån gång då och då :)

  SvaraRadera
 3. Det där känner jag igen. Jag har i år som mål att planera projekt utifrån garnlagret istället för tvärtom. Jag tycker ju bar att det är jobbigt att ha en massa liggande som ger dåligt samvete.

  Yllebroderiet kommer bli jättefint! jag är helt insnöad på broderier just nu och tycker det är jättehärligt att läsa om andras.

  SvaraRadera
 4. Ja, ja - med garn är alltid så att det saknas det vad man behöver så måste man handla nytt! Vad skönt att jag är inte ensam om det!
  Ha det skönt:)

  SvaraRadera
 5. Som jag brukar skriva: Mer garn åt alla! :D

  SvaraRadera
 6. Hejsan, vilken fin blogg du har. Första gången jag är här men inte den sista! Tack för att du tittade in hos mig och lämnade en kommentar!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera