fredag 9 november 2012

Ett möte

Katten Oyama sitter och passar uteplatsen vi har på landet...
DSC_0595

...när vi plötsligt får besök.
DSC_0596

Plötsligt upptäcker besökaren henne, och en stund står de nos mot nos på var sin sida av fönsterrutan.
DSC_0597

Vår söta ekorre, som vi döpt till Åke, hämtar snabbt en nöt och gräver ner den i rabatten.
DSC_0601
DSC_0602

Proceduren upprepas lika många gånger som vi erbjuder nötter, och Oyama får en precis lagom spännande förmiddag. Höstnaturen erbjuder också dramatiska former:

DSC_1417_2
DSC_1378_2
DSC_1360_2

6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Roligt med närbilder på ekorren. Vi har en ekorre som kommer till fågelbordet, men det är stört omöjligt att få till en bild på den (misstänker att det har något med otvättade fönster att göra).

  SvaraRadera
 2. men ooo vad kattens svans skulle svänga hit och dit och kanske lät det litet ungefär som små svordomar från kissekatt ;-)

  i varje fall så gjorde min katt så när det var på fel sida om fönsterrutan - småsvor litet åt förtretsamheten :-))

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder!
  Kan tänka mig att katten blev förvånad:)

  SvaraRadera
 4. Så fint för Åke att få hjälp med vinterförberedelserna! Jag hade en Rodhesian Ridgeback hane Burns - som brukade bli retad av ekorrarna, så kul de alla tyckte det var!!!

  SvaraRadera
 5. Så fint för Åke att få hjälp med vinterförberedelserna! Jag hade en Rodhesian Ridgeback hane Burns - som brukade bli retad av ekorrarna, så kul de alla tyckte det var!!!

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken fin blogg du har! Fantastiska bilder på ekorren.Jag har bläddrat runt bland tidigare inlägg och låtit mig inspireras. Kul med tipset om sajten SewSet, ska surfa in där nu och kolla. Och fantastiska sjalen Torreyana. Ojojoj...det är ju inte så att jag precis behöver flera WIP:s just nu. :)/Gisela

  SvaraRadera