måndag 25 januari 2010

Haapsalu-sjalar

DSCN2450

DSCN2452

Oj vad mycket bättre min dag blev när denna spännande bok kom med posten. Snabbt gick det, jag "råkade" beställa den för ungefär en vecka sedan, och nu är den här, levererad från Estland. Om någon blir sugen kan jag rekommendera att köpa den här, runt 280 kronor tror jag att det blev inklusive frakt. En bok jag ska njuta av länge, och den innehåller fler vackra haapsalu-mönster än jag någonsin kan hinna sticka.

Och ännu mer inspiration kommer här i form av en vacker vante som bor i en glasmonter (därav så dåligt foto) på Kulturens museum i Lund, där jag egentligen var för att se en utställning om modernismen. Den var också trevlig!

DSCN2439

4 kommentarer:

 1. Och, du har också köpt DEN HÄR BOKEN... - är jag ensam om att inte äga den? Tror du att du kommer att sticka något från den? Eller är det bara en bok att titta i?

  SvaraRadera
 2. Fin bok, man blir lite sugen på en...Vantarna är ju bara så fina. Har försökt sticka två gånger med tvåfärgsstickning och bägge gångerna slutade med att jag rev upp vantarna.Har inte kommit på tekniken hur man får det jämnt.

  SvaraRadera
 3. Den boken verkar intressant! får sätta upp den på min lista:)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Idag fick jag min bok. Måste erkänna att jag blivit lite kär. Enda bekymret är att jag inte vet hur jag ska hinna sticka allt jag blivit sugen på.

  SvaraRadera