måndag 15 februari 2010

Ojämn start

OS och, inte minst, Ravelympics, är nu i full gång. För mig har starten inte varit helt problemfri. Invigningsdagen gick perfekt, såg ceremonireprisen på TV och kom långt på mina monkey-sockor. Nästan till hälen, vilket måste räknas som personbästa inom sockstickning.

DSCN2505

Andra dagen blev jag överrumplad av vinterkräksjukan, och tredje dagen ägnar jag nu åt vila och återhämtning. Kanske kan ravelympics återupptas imorgon.

Det vilar inget romantiskt alla-hjärtans-dag-skimmer över mig och sockstickning; min förhoppning var att ravelympics skulle peppa mig till att äntligen avsluta ett par sockor, och att förstå charmen och härligheten med sockstickning. Vet ännu inte i vilken utsträckning kaskadkräkningarna (underbart ord) har kunnat hindra detta. Och nu till mer trevlig detaljinformation: garnet är Nyansera Treven i underbara höstfärger, de ser lite blekare ut på bilden än i verkligheten.

4 kommentarer:

 1. Härliga färger på garnet. Har du inte insett tjusningen med sockstickning än? Det finns ju inget bättre. Hoppas du mår bättre nu. Jag har klarat mig än så länge.

  SvaraRadera
 2. Puh, med den starten kan det ju bara bli bättre för dig nu! Och sockan ser ju riktigt trevlig ut tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färger på garnet. Vinterkräksjukan låter ju mindre trevligt. Hoppas du hämtat dig nu.

  SvaraRadera
 4. Oj vilka fina sockor, de skulle jag inte våga ha på mig.
  Vad glad jag blir att du inspireras av mitt broderi. Det värmer verkligen :)

  SvaraRadera