lördag 5 juni 2010

Alexandria

DSCN3226

Efter många provlappar i mitt reagarn, Gepard Cotton Wool, stod det klart att det inte skulle gå att sticka det koftmönster jag hade planerat, åtminstone inte utan omräkningar och ändringar. Men då kom jag på den här som också varit en favorit sedan den publicerades för några månader sedan, och vilken tur, perfekt stickfasthet för den!

Så den lades förstås upp och nu stickas det kofta för fullt, så att jag kanske får njuta av den lite grann i sommar. Den ser ut att vara i minsta laget, men jag får väl ha is i magen med tanke på att min provlapp växte i blockningen. Dessutom har jag min aningen för stora Coraline i åtanke. Och apropå Coraline så visar fantastiska Ysolda nu några modeller från sin kommande bok på bloggen. Ytterligare en anledning att sticka på - jag bara måste sticka Lauriel så snart den boken kommer ut.

1 kommentar:

  1. Så fin kofta du håller på att sticka! Har inte sett den innan, lägger den bland mina favoriter. Ysolda har designat 3 underbara koftor till, jag längtar tills mönstret släpps.

    SvaraRadera