torsdag 26 augusti 2010

Äntligen höst!

DSCN3877

Jag blir så glad att Interweave Knits skriver "Fall at last"! Höstvädret som har dragit över åtminstone min del av Sverige passar mig perfekt. Och hösten inspirerar förstås till en massa stickningar: jag vill göra benvärmare av rosaröda garnet ovan som jag bytt till mig, ett par enkla muddar, någon mössa, en tjock Echo flower i det härligt röda Heaven's hand, och förstås vantar, vantar, vantar! Det finns hur många vantmönster som helst jag vill sätta tänderna (eller hellre stickorna) i, bland annat ett par fingervantar, Eve, i det lila garnet från Chili Gredelin.

Jag försöker avsluta någon av sommarstickningarna först - det var ju inte alla skira sjalar och svala koftor som blev färdigstickade för att bäras under säsongen. Men snart måste jag ge mig på något höstvarmt i tjockt härligt garn. Det ser i varje fall ut som höststickningarna blir välmatchade i lila, rosa och rött...

2 kommentarer:

  1. Härliga garner. Och visst har vi en riktigt höstväder - nu gäller verkligen endast höststickning. Fast jag har också några sommarprojekt kvar.

    SvaraRadera
  2. Håller med angående hösten! Och snart kan det ju bli så att vi blir helt matchade med likadana garner, haha.

    SvaraRadera