söndag 4 september 2011

Garnshopparglädje - på nytt sätt

Dyra kattleksaker i all ära, men allt som prasslar uppskattas lika mycket av mina små. De är lika glada som jag när jag kommer hem från garnaffären - garnet är förstås off limits, men på Garn Davidshall i Malmö får man (förutom trevligt garn) den perfekta kattleksakspåsen.

DSC_0433_2

Passar jättebra att bli buren i:
DSC_0437_2

Eller att gömma sig i:
DSC_0447

Eller att ha allmänt mysigt i:
DSC_0455

En annan populär variant är en katt i påsen, en utanför och så boxar man på varandra. När de har slitit ut den får jag förstås skämma bort mig själv med nytt garn så att kissarna får en ny leksak.

6 kommentarer:

 1. Såklart kissarna ska ha sina påsar!
  Jag tycker det är lite kul det där. Men försöker göra sig till för sina katter, men i slutändan är det ändå nästan alltid det enklaste, som en papperspåse, eller flärpen från mjölkpaketet eller något annat lika simpelt, som är det roligaste.
  Jättefina katter du har. Är det Birmor?

  SvaraRadera
 2. Så fina och mysiga katter du har!

  SvaraRadera
 3. Så rart! Självklart ska misarna ha lika mycket glädje av shoppingen som vi har. Jag känner igen det där med att dyra kattleksaker inte går hem lika bra som ett prasslande kolapapper, en penna eller framför allt mattes stickor!
  Blir sugen på att kila till Davidshall, jag har inte varit där än!

  Johanna

  SvaraRadera
 4. They are adorable and they look very stylish in that bag.
  Cats always seem to enjoy boxes and bags and other things that are not toys, like crumpled paper.

  SvaraRadera
 5. Ha ha, samma som mina små katter då! Vad fina dina är, en är blå va? Men vad heter den andra färgen?!? Själv har jag två blåspotted och en blå Oriental...

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där, leksakerna som man köper är inte så intressanta, men däremot saker som inte är köpta som leksaker till dem.
  Skrattar lite åt dem ibland.

  SvaraRadera