lördag 31 december 2011

Bokslut

DSC_0666

Jag hade nog varit snäll i år, bland julklapparna fanns två härvor Madame från Chili Gredelin och Arne och Carlos' bok om julkulor. Igår var jag också på posten och hämtade ett paket som blev en lagom nyårspresent. Ravelry är ju helt fantastiskt - en stickerska hade fått två exemplar av en bok och erbjöd sig att ge bort den ena gratis. Och dessutom fick jag ett par handstickade sockor med i paketet, så nu har jag både en ny vantbok, Norwegian mittens and gloves av Annemor Sundbo, och varma fötter.

DSC_0681

Nu sitter jag här och tittar på förra årets inlägg om 2010 och förväntningarna inför 2011. Jag kan konstatera att jag lyckats med att sticka toe-up socks, och en kofta har det också hunnit bli, även om det som vanligt tar lika lång tid att komma igång och sy i knappar som det tar att sticka själva koftan. Mer sjalstickning och mer tvåfärgsstickning var lätt att förutspå, och mer virkning har det också blivit. Inför 2012 måste jag nog utmana mig själv att virka en sjal i spetsgarn, jag har redan sett ut mönster och valt garn, så det måste genomföras.

DSCN5443
DSCN6437

Och vantutmaningen, att sticka 11 par vantar under 2011? Jag tror att jag har kommit upp i 6 par, fastän det känns som jag stickar vantar jämt, och det finns som vanligt flera par på stickorna. Får väl se om jag kan kompensera och sticka 12 par 2012. Det jag säkert kan lova är att jag, liksom under 2011, kommer att fortsätta att sticka det som är roligast och ge mig på nya utmaningar!

DSC_0374

Gott nytt år!

DSCN5299

3 kommentarer:

  1. Roligt att du tyckte om mina bilder. Idag är här bara regn och dimmigt :(

    God fortsättning på nya året :)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig färgkombination det var på de rosa/lila sockorna. Jättefina!

    SvaraRadera