fredag 2 mars 2012

Melia!

DSC_0829_3

Vilken tid det kan ta att avsluta en koftstickning, alltså verkligen avsluta, dvs alla knappar isydda, alla trådar fästa, alla sömmar sydda, och såväl blockning som omblockning genomförda, tills man blir så nöjd man bara kan bli.

Och sedan ska man få tillfälle att fotografera också, eller hellre fotograferas - svårt att ta fina självporträtt, tycker jag. Jag fick fin hjälp av Anna att ta bilder, tack! Dessutom fick jag fotografera några av hennes jättefina projekt, som kan tänkas synas på hennes blogg snart.

DSC_0827_2

DSC_0822_2

Melia har varit en rolig stickning, och i mjuka, tjocka Nepal-garnet värmer den väldigt bra. Som vanligt för Ysoldas mönster innehåller det smarta lösningar och små detaljer, såsom den ovanliga knäppningen och söta fickor.

DSC_0833_2

DSC_0820_2

Nu har jag också tagit fram en halvfärdig kofta ur djupaste ufo-korgen, och den visade sig vara jättekul att sticka, så jag förstår inte varför den hamnade där. Misstänker dock att den kan hamna där igen när jag kommer fram till momentet att sy ihop eländet...

7 kommentarer:

 1. Så fin den blev! Vilka snygga knappar.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar kofta! Snyggt med knappslåerna fram - verkligen fin muddkant runt om, den ser verkligen värlarbetad ut! Det förstår jag att det tar tid.

  SvaraRadera
 3. Vad fin den blev, vill också göra!

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Ser ut att vara riktigt mysig också :)

  SvaraRadera
 5. Så snygg! Vill ha! ;) Vad är det för hus i bakgrunden? Ha en bra helg! *kram*

  SvaraRadera
 6. Den blev verkligen fin din kofta!
  Tycker om mönstret på kanterna.

  SvaraRadera
 7. Läser Annas blogg och klickade över för att beundra. Och den var verkligen värd att beundra, alldeles ljuvlig kofta! Habegär.

  SvaraRadera