torsdag 6 juni 2013

Billigt är gott

Ibland behöver man kosta på sig saker av god kvalitet för att bli nöjd, åtminstone i ett längre perspektiv. Men ibland går det lika bra, eller bättre, att nöja sig med billigt och nästan gratis, och då ler min inre snåljåp. När jag nyligen återupptog yoga bestämde jag mig snart för att sy en egen väska till yogamattan.

DSC_0978_3 kopiera

En glad, blommig sådan blev det, och snåljåpen är mer än nöjd. Jag använde några hutlöst billiga tygbitar jag köpt i secondhand-butiker. När jag köpte det röda tyget med blommor minns jag en annan kund som också hade tittat på det, men avstått från köp eftersom hon inte visste vad det skulle användas till. Hehe, inte ska man låta sådana småsaker hindra sig, det visste inte jag heller. 

Att använda upp restgarner är också tillfredsställande, och min stapel med virkade filtrutor har vuxit så mycket att restgarnerna nästan tagit slut. Jag måste helt enkelt ge mig på några planerade projekt med fina, orörda garner. Sådana som genererar restgarner i den rätta färgskalan kommer att premieras.

DSC_0144_2

1 kommentar:

  1. Tuff yogaväska. En gång i tiden fick jag en beställning på en sådan, men sen orkade jag aldrig göra någon för det verkade så svårt...

    SvaraRadera