onsdag 19 juni 2013

Vantar i juli?

Det lockar inte alls att sticka vantar mitt i sommaren. Men lite sugen blir jag när min favorit-vantstickar-grupp ska ha en mysteriestickning tillsammans i juli! Mönstret är dessutom gjort av en designer jag gillar, så kolla in vant-a-longen här om du vill sticka sommarvantar. Alla är välkomna!

21a82ec5-5328-474a-bdd5-b7c280c9db3bwallpaper

Ja, vantgarnerna åkte fram och jag försöker hitta finaste färgkombinationen. Men visst är det omöjligt svårt att välja färger när man inte får se mönstret i förväg?

4 kommentarer:

 1. Åh det låter urspännande... Men jag tittar på min UFO hög o suckar högt, näää, får hoppa det med. Konstaterande = jag behöver mer ork på kvällarna för att sticka färdigt!!! Semester snart!

  SvaraRadera
 2. Oj vad svårt att välja färg utan att se mönstret!! Men kombin lila-orange är ju fin, tydlig och iögonfallande för ett par fina vantar :) Blev nästan lite sugen på flerfärgsstickning själv!

  SvaraRadera
 3. Oj jag hoppar visst också på denna KAL! Har egentligen inte tid - så mycket annat som ska stickas - men var med i en mysterieKAL förra sommaren och det var riktigt kul. Men som du säger - det är svårt att välja färger när man inte vet hur det ska se ut. Men det är ju lite av charmen också! / Bellis

  SvaraRadera
 4. Oj oj nyfikna jag och vantgalen som jag är - kanske kanske
  ;.))

  SvaraRadera