onsdag 10 juli 2013

Längre in i mysteriet

Vantmysteriet fortsätter att locka mig! Jag tycker att mönstret är jättefint så här långt, halvvägs genom ledtrådarna, men jag undrar fortfarande om färgvalet blev bra. Det beror ju så mycket på var färgerna sitter och hur de hamnar bredvid varandra... Om jag hade vetat lite mer från början hade jag nog placerat dem annorlunda - men det är väl en del av poängen med mysteriestickning, att inte göra som man brukar och kanske upptäcka en ny favorit.Vi får väl se, hälften av färgerna är fortfarande oanvända.

DSC_0351

7 kommentarer:

 1. Å så snyggt det blir. Det är nog bra att man får se andra färgkombinationer än sina "vanliga" i en sådan här mysteriestickning.

  SvaraRadera
 2. Det ser riktigt snyggt ut och spännande att följa!

  SvaraRadera
 3. Tycker färgkombinationen var snygg. Spännande! / Annika

  SvaraRadera
 4. Jag är också med i denna mysteriestickning tack vare dig! Såg ditt första inlägg om den och kollade genast på Ravelry. Jag har precis gjort tredje ledtråden också och har samma fundering som dig - gjorde jag rätt färgval och i rätt ordning? Det blir spännande att se! / Bellis

  SvaraRadera
 5. Jag stickar också dessa! =) Och nu har jag hittat en favoritblogg till i din. Skulle vara kul att veta vad du heter på Ravelry om du lägger upp saker där? Upptäckte att jag gillar massor av saker som du gör, verkar ha någon slags liknande smak. ;)

  SvaraRadera
 6. Jodu jag hoppade på vantmysteriet och jag kan ju inte precis påstå att jag stickar i "Fair Isle" färger. Jag kommer att ha ganska färgsprakande vantar ;-)

  SvaraRadera
 7. Åh va spännande med en hemlig stickutmaning. Synd att den är avslutad.
  Länka gärna här i bloggen om du kommer över något mer sådant i framtiden. Alltid kul att utmana sig lite.
  Mvh Frida

  SvaraRadera