lördag 10 oktober 2009

Nu börjar jag blogga!

Premiärinlägg för bloggen! Min stickning bara växer åt alla håll och kanter och behöver därför lite nytt utrymme i form av en blogg. Här kommer det förhoppningsvis att bli mycket prat och funderingar kring projekt som jag håller på med och som jag planerar. Förmodligen också en hel del om garner som jag tittar på, drömmer om, vill ha, känner på eller faktiskt äger och stickar med. 

Detta första inlägg får handla lite om Fröken Garn, eftersom jag i torsdags hälsade på i hennes butik för första gången efter flytten. Jag behövde garn till ett par vantar till pojkvännen, och jag letar också efter något fint att sticka en kofta av, nämligen den populära February Lady sweater. Fröken Garn har kommit med fina garntips via e-mail, så jag passade på att ta mig en titt på föreslagna garner i torsdags för att även stanna och sticka lite på stickcaféet. Den nya affären är jättefin och förstås full med trevliga garner, så jag kom hem med de här: Det är Debbie Bliss Cashmerino Aran, som jag planerar att göra vantarna av, och Mirasol Hacho i olika blå färger. Vad som ska bli av detta garn, och hur det blir med koftan får jag återkomma till vid ett senare tillfälle!

4 kommentarer:

 1. Nämen, grattis och välkommen till bloggeriet. Jag är ju själv ganska ny men kul är det. :-) Vilka härliga blå färger i Hacho. Måste också springa förbi fröken garn någon dag.

  Hm. Jag har svårt att kommentera på blogspots bloggar, man kan undra varför. Okunskap förmodligen. :-)

  //Jenny

  SvaraRadera
 2. Kul att du börjat blogga!
  Det gråa debbie bliss-garnet är superfint (har ju själv precis stickat en mössa i det ;)

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att ni har hittat hit, jag börjar få ordning på bloggen nu tror jag. Hoppas ni fortsätter att titta in då och då!

  Ja, titta in på Fröken Garn någon gång, Jenny, hon har jättefint i sin nya affär.

  Vi syns och hörs!

  SvaraRadera