onsdag 26 maj 2010

På stickorna

Just nu har jag flera stickningar på gång, större och mindre. Här kommer ett urval av det jag har på gång och har avlsutat. Min Coraline är inte direkt något nytt och spännande att blogga om, men inte desto mindre är jag helnöjd med att den äntligen har fått välförtjänta knappar. De har legat och väntat en månad på att sys fast, ljusgröna knappar med små blommor som inte syns på bilden:

DSCN3182

Jag har också gjort klart ett par mysvantar till mig själv, Emerald mittens stickade i Chili Gredelin Wynona i godisfärger. De passar jättebra i vårvärmen:

DSCN3170

Igår fick jag en trevlig överraskning med posten, mina nyligen beställda strumpstickor från Knitpro, som jag trånat efter ett tag och nu ansett mig ha råd med. De är förstås härliga att sticka med och behövde inte ligga oanvända många timmar. Jag har påbörjat en vante från min nyaste stickbok, Folk knitting in Estonia:

DSCN3190

4 kommentarer:

 1. Visst är det svår ibland med knappar? En kofta kan ligga länge pga man inte har passande kanpapr till den.
  Synd att blomorna syns inte men Coraline är fin och klar nu :)
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Kul med nya vantar på gång, men det förstår jag förstås att du har med både nya stickor och ny bok :)

  SvaraRadera
 3. Superfin blev hon, Coraline och snygga vantar! :)

  SvaraRadera
 4. Hej camilla! Vilken fin coraline! jag har "orginalgarnet" rill vinellen fast i en annan fär, dvs cascade 220 heathers i färgen cherry =) Finns hos garnhärvan tror jag

  /janette

  SvaraRadera