söndag 10 oktober 2010

Tävling vill ni väl ha?

Tiden går fort ibland, till exempel när man bloggar. När jag började hade jag inga tankar på hur länge jag skulle hålla på, bara så länge det var roligt, och det är det ju fortfarande. Så inga planer på att stänga bloggen, utan istället firar jag ettårsdagen med förändrat utseende och en utlottning.

DSCN4410

Som utlovat blir det vanttema! Lämna en kommentar och berätta vilket som är ditt favorit-vantmönster, så deltar du i utlottningen av ett litet vantkit. Det innehåller Yllets 2-trådiga garn, natur och en underbar blågrön nyans - cirka 150 meter av varje, vilket räcker till ett par tvåfärgsstickade vantar. Man kan förstås sticka annat av garnet också, men varför skulle man vilja göra det? Det är det ultimata vantgarnet! Jag skickar också med några mönsterförslag och kanske någon överraskning om jag är på det givmildare humöret. Jag lottar fram en vinnare (slumpvis) den 24 oktober.

24/10: Tävlingen är nu stängd och vinnaren lottad, grattis Anna!

18 kommentarer:

 1. Jag har inte stickat så mycket vantar, men Ysoldas Snap-dragon flip-tops (utan flip) tyckte jag var roliga att sticka. Annars skulle jag gärna prova ett par Cotton Reel Mittens. Garnet ser härligt ut och jag vill gärna vinna.

  SvaraRadera
 2. Åh så roligt! Jag har bara stickat 2 par vantar, enklast och finast blev de som bara var snövita...sedan gav jag bort dem och lät mottagaren smycka dem. Jag vill gärna vara med och tävla

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka fina garner! Jag är gärna med och tävlar. Jag är fortfarande på jakt efter det perfekta vantmönstret - det som passar min hand som vanten. Däremot vill jag rekommendera boken Tvåändssstickat, där finns det massor av fina vantar!

  SvaraRadera
 4. Har bara stickat ett fåtal par vantar. Så jag har
  inget bra mönster men skulle gärna vilja ha ett.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt,jag är gärna med i denna tävling.Jag har nog stickat många roliga vantar genom åren,men mitt favoritmönster är nog ett mönster på Lovikka-vantar,de är varma och goa när det är kallt ute och dessutom tycker jag att dom är väldigt fina.

  SvaraRadera
 6. Vill gärna vara med och tävla om det fina garnet. Har inget favoritmönster på vantar. Men har precis lärt mej tvåändstickning så jag hoppas hitta ett nu.

  SvaraRadera
 7. Stickade ett par härliga tumvantar i vitt med en brun snöflinga på varje handrygg =)Lite omvänt i färgerna kanske men fint blev det ;)

  SvaraRadera
 8. jättefint garn som skulle bli ursnygga vantar:-)
  Vill vinna!
  Mitt favvomönster är Bella's Mittens http://subliminalrabbit.blogspot.com/2008/12/bellas-mittens-updated-pattern.html
  Jättefint mönster, snabstickade och jättevarma.

  SvaraRadera
 9. Grattis på bloggfödelsedagen!
  Och så trevligt med tävling, förstås. Ett av mina favoritvantmönster är snigelvantarna, som jag dock ännu inte har stickat...
  http://www.ravelry.com/patterns/library/norwegian-snail-mittens

  SvaraRadera
 10. Vill gärna vara med och tävla om det fina garnet! Jag gillar Drops vantmönster. Svårt att välja en favorit men exempelvis det här:
  http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=6&lang=se

  SvaraRadera
 11. ohh vilken härlig bloggsida - jag vill vara med o tävla - man måste ju ha n´ågon krok ute - jag har många favoritmönster på vantar,oftast hämtar jag -sist blev det ett par i kureyon , de på raden längst ned fast jag stickade i grön/blå
  http://www.yllotyll.com/index.php?page=picture.gallery&lcomp=user.login&no=&galleryid=770&gpage=4
  håller tummarna för mig själv !

  SvaraRadera
 12. Hej! såklart att man vill vara med o tävla!!! mitt favoritmönster är nog klassiska norska stjärnor. mycket kul att sticka. Eva

  SvaraRadera
 13. Hej!klart man vill vara med och tävla.mina favoritvantar är tvåändstickade.
  //Eva

  SvaraRadera
 14. Hejsan! Jag vill också gärna vara med!! Har inte stickat så många vantar, men Bella's mittens är jätteroliga. Har redan stickat 2 par! Och Nalu mitts är också kul. Där har det också blivit 2 par hittills. // Bellis23

  SvaraRadera
 15. Hej! Vad kul! Klart jag provar att vinna. Jag har många vantfavoriter. Tex Paradoxical mittens eller så mina helt vanliga tovade vantar. Senast afvvosar är mina restgarnsvantar. // Lena

  SvaraRadera
 16. Mitt favoritvantmönster är Chevalier mittens.Roligt mönster, det händer nåt hela tiden.
  Grattis på ettårsdagen!

  SvaraRadera
 17. Hej !
  Tävling ja tack.
  Ett roligt mönster var ugglevantarna där tumkilen var lite annorlunda. Annars att bara sticka i dom färger och mönster som man känner just då.
  Maria F
  iafahlen@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Vilket fint garn! Jag vill vinna!

  SvaraRadera