söndag 30 december 2012

Restgarnsstickning

DSC_0664_2
DSC_0693_2

När jag pausade från min lite stressiga julklappsstickning provade jag att sticka minivantar - kul, ganska snabbt, och även det allra sista av överblivna garnnystan kan användas. Mamma tyckte att de var söta så de hamnade i hennes gran.

I julklapp fick jag en välbehövd garnnystare, som har provats under mellandagarna. Det är faktiskt förra årets julklappsgarn, mjukt kashmir och silke, som blir nystat. Det sitter nu på stickorna och ska bli något varmt och mysigt till mig själv.

DSC_1548_2

6 kommentarer:

 1. garnnystare gör livet lättare! bra julklapp :) och dina minivantar är verkligen bedårande!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett Gott slut o ett riktigt Gott Nytt!

  Kram från TINA

  SvaraRadera
 3. Vilka ursöta små minivantar att ha i granen! Får granen vara ifred för kissemisse? (-; Här hemma har jag bara hört ett försök, som var väldigt försiktigt. Duktig Lotus!

  Ett Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 4. Kul ide (med vantar) för nästa jul! Kanske det blir små sockor också?

  Kan du -eller någon annan läsare- hjälpa mëd ett stort problem? Hur får man rundstickor att inte snurra sig? Jag har fått artros i en axel och har svårt att sticka med vanliga stickor, men rundstickor går hyfsat bra. Jag blir bara så irriterad -och säger en massa otryckbara ord- eftersom "tråden" mellean stickändarna trasslar ihop sig hele tiden?

  Agapi

  SvaraRadera
 5. Jättesöta minivantar!
  Mvh Theresa

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera